Kreativ workshop i Skovhuset Kunst &Natur


Skovhuset inviterer igen til kreativt workshopforløb –  skal efteråret startes med at finde skjulte talenter frem eller trænger du til ny inspiration – så er det nu!

 

Det er igen Karen Serena der står for undervisningen og om indholdet fortæller hun:


Vi arbejder med akrylmaling på papir og eksperimenterer med forskelligt værktøj, bl.a. pensler, spartler og svampe. Vi arbejder med blyant, oliekridt og oliepastel samt collageteknikken.

Da undervisningen foregår i Skovhusets grafiske værksted, vil der også blive mulighed for at arbejde med enkelte grafiske teknikker eksempelvis at ridse i en akrylplade (koldnål) eller arbejde med stempel og skabelons tryk”.


 

Der er plads til 11 deltagere og du tilmelder dig i Café Skiftesporet, Café Lyspunktet eller hos din borgervejleder.


Tilmeldingen er først-til-mølle og du skal huske at give besked, om du selv kommer til Skovhuset eller vil følges med andre.


Det er gratis at deltage og der vil blive serveret kaffe og kage undervejs.


Du skal dog selv betale busbilletten, så husk dit rejsekort. Arrangementet foregår i Skovhuset, Ballerupvej 60 i Værløse.

 

Workshoppen afholdes på tirsdage kl. 12.00-14.00 på følgende datoer:


19+26 september. 3+10+24+31 oktober. 7 november


Alle pladser er optaget til workshoppen i Skovhuset. Det er muligt at komme på venteliste. Ønsker du at komme på venteliste, skal du kontakte Pernille Larsen på 7216 4634.

NYHEDER FRA SPECIALISEREDE INDSATSER 18+

Kreativ workshop i Skovhuset Kunst & Natur

Socialpsykiatrien i Furesø kommune samarbejder med en række frivillige organisationer og private aktører om forskellige tilbud og aktiviteter.


Café Lyspunktet og Cafe Skiftesporet er Furesø Kommunes tilbud for dig, som oplever at være udfordret socialt og psykisk i hverdagen.


Her har du mulighed for at deltage i socialt samvær, diverse aktiviteter og spise en sund frokost.


Du kommer i kontakt med os via Rådgivningscaféen.


Mere om Café Lyspunktet


Mere om Café Skiftesporet

unsplash