Huset og dagligdagen i
Botilbuddet Søndersø


Lejligheder og fælles arealer:

I Søndersø er der 10 lejligheder. Hver lejlighed er ca. 28 m2 og er indrettet som et stort rum. Lejlighederne har køkken med kogeplader, ovn, køleskab og fryser, samt et separat stort badeværelse. Der er desuden en lille terrasse foran lejlighederne.  

I botilbuddet er der et stort fællesrum med køkken og stue. I forbindelse med fællesrummet er der et fælles atrium med havemøbler og grill. Botilbuddet har ydermere et fællesvaskeri, personalekontor og en stor fælles have.


Udgifter og kostordning:

I huslejen indgår el og varme, men du skal selv betale licens og forsikringer.


Botilbuddet Søndersø har en fælles kostordning. Dette indebærer, at der er fælles aftensmad alle hverdage kl.18. Alle beboere vil få en fast ugentlig maddag, hvor man sammen med en fra personalet og en medbeboer laver dagens aftensmad. Ved indflytning aftales det, hvilken fast ugedag du deltager i madlavningen.


I fælleskøkkenet kan du selv tage frokost og morgenmad. Du vil også være velkommen til, at lave en madpakke, hvis du skal medbringe frokost på dit arbejde eller uddannelse. Der er selvfølgelig mulighed for personalestøtte til dette.

I fælleskøkkenet har du desuden mulighed for, at lave kaffe, the og få frugt.

I weekenderne holdes der brunch kl.12, hvor alle beboerne er velkomne, hvis de ønsker at deltage. Aftensmaden består i weekenderne af brød med pålæg.  

Kostordningen koster kr.2000 pr. måned - og er indregnet i din egenbetaling i huslejen.


Støtte i dagligdagen på Søndersø:

I botilbuddet vil der være personale alle hverdage i tidsrummet fra kl.07 - 22. I weekenderne vil der være personale i tidsrummet kl.10 - 18.

Hvis du har behov for hjælp i tidsrummet uden personale, vil du kunne kontakte Furesø Kommunes Kontaktordning via. telefon.


Som beboer på Botilbuddet Søndersø vil du få tilknyttet to kontaktpersoner. Kontaktpersonerne vil primært støtte dig i forhold til din forståelse af din autisme - og din udvikling i forhold til praktiske færdigheder i hverdagen. Du vil modtage støtte på en fast ugentlig dag, hvilket aftales nærmere med kontaktpersonerne.

Fælleskøkken
Fælleskøkken
Køkken
Køkken
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Lejlighedskøkken
Lejlighedskøkken
Medarbejdere
Medarbejdere
unsplash